MEGATECH HOLLAND
 
Specialisten in bowlingtechniek
 
Dijkweg 41, 1619 HB Andijk. Tel 0228 526459. mail@megatechholland.nl
 
Home
Onderhoud
Reparatie
Revisie
Installatie
Onderdelen
Product info
Downloads

Welkom op de pagina voor CD Katalogus gebruikers.

Hier houden wij u op de hoogte van de wijzigingen en nieuwste mogelijkheden van de Megatech Holland CD Katalogus voor AMF onderdelen.

Zoals beloofd zou er een mogelijkheid komen om de meest recente prijslijst van internet te downloaden. Deze optie is nu klaar voor gebruik. Klik hier voor een uitgebreide handleiding of klik op het logo om de download direkt te starten.
Prijslijs downloaden
Wij nemen ons voor om 1 x per maand de nieuwe prijslijst voor u klaar te zetten. U kunt dan zelf altijd automatisch de nieuwste prijzen in uw katalogus laten kopieren zodat u nooit voor grote verrassingen komt te staan als u de rekening ontvangt.

Omdat prijzen tussentijds kunnen veranderen geeft de prijsupdate geen 100 % garantie voor de juistheid hiervan. Er kunnen kleine variaties ontstaan met de bedragen vermeld op de faktuur.

Wij houden ons aanbevolen voor suggesties ter verbetering of uitbreiding van de CD Katalogus. Heeft u een voorstel of bent u onduidelijke dingen tegen gekomen tijdens gebruik van het programma? Mail ons dit even zodat wij ons best kunnen doen om hieraan te werken.
 
Heeft u nog geen CD Katalogus? Kijk dan even op de pagina Onderdelen hoe dit werkt. U kunt dan zien hoeveel gemak ook u hiervan kunt hebben. U kunt gratis bij ons een eigen exemplaar aanvragen.
Home
Onderhoud
Reparatie
Revisie
Installatie
Onderdelen
Product info