MEGATECH HOLLAND
 
Specialisten in bowlingtechniek
 
Dijkweg 41, 1619 HB Andijk. Tel 0228 526459. mail@megatechholland.nl
 
Home
Onderhoud
Reparatie
Revisie
Installatie
Onderdelen
Product info
Downloads

Onderhoud van bowlingmachines.

Megatech Holland verzorgt al tientallen jaren het komplete technische onderhoud van bowlingmachines en toebehoren in meerdere bowlingcentra (ruim 60 banen) door heel Nederland.

Bij dit komplete onderhoud behoort natuurlijk ook het optimaliseren en op peil houden van de voorraad reserve onderdelen en het uitbrengen van advies over investeringen in vernieuwing en verbetering van machinepark, scoresysteem en banen. Dit alles heeft tot doel om het aantal storingen tijdens het bowlingspel tot bijna nul terug te brengen, maar natuurlijk ook om de kosten voor exploitatie van de bowlingbanen tot een acceptabel laag niveau terug te brengen.

Een bijkomende faktor die goed onderhoud tot een absolute must maken is de aangescherpte regelgeving in verband met het veilig werken aan- en in de buurt van een bowlingmachine. Als er tijdens het bowlen zo goed als geen storingen optreden, bestaat er ook geen gevaar dat u of uw personeel letsel oploopt door het werken aan- of het betreden van de machines. Lees hier meer over veilig werken met bowlingmachines

Goed onderhoud bespaart veel ergernis en geld!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een goed preventief onderhoudsprogramma voor uw bowlingcentrum.

Uw klanten zullen het verschil merken!!

Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van veiligheid van bowlingmachines.